WILDAN Mama Premium (550g)

Availability:
9883
Product Code:
WMP
Brand:
Wildan
RM79.00
Ex Tax: RM79.00
Order Quantity Price Per Item
3 or more RM77.00
5 or more RM74.00
10 or more RM72.00
15 or more RM69.00

Ingin lebih jimat? Ingin membeli dalam kuantiti yang banyak? Daftar Pakej Ejen, Borong & Dropship kami sekarang! 

WILDAN Mama Premium merupakan produk baru keluaran Wildan Niaga Sdn Bhd. Ia merupakan suatu formulasi baru yang dikhaskan bagi golongan mama bermula dengan mama hamil, mama berpantang, mama menyusukan anak dan mama berkerjaya. Antara kelebihan WILDAN Mama Premium adalah:

  1. Triple booster untuk tingkatkan susu badan
  2. Double booster untuk Tenaga EXTRA
  3. Tinggi serat untuk elakkan sembelit
  4. Mencegah kekejangan terutamanya bagi mama hamil
  5. Double booster bagi meningkatkan imunisasi badan
  6. Rasa yang lazat bagi atasi fobia terhadap susu

WILDAN Mama Premium boleh didapati dalam pek sachet yang mudah untuk dibawa ke mana-mana. Sekotak pek WILDAN Mama Premium mengandungi 22 sachet x 25g (550g) dan dijual pada harga hanya RM79 sahaja.

Share

Specification

Maklumat Lanjut
Kandungan Susu Tepung (Susu Kambing Organik), Kurma, Habbatussauda', Acacia, Minyak Sayuran (Bunga Matahari, Canola) dan mengandungi pengemulsi sebagai kondisioner makanan yang dibenarkan.
Sesuai Untuk Golongan Susu Khas untuk Mama; Mama Hamil. Mama Berpantang, Mama Menyusukan Anak dan Mama Berkerjaya
Lain- lain Khasiat; Kurma (Kandungan potassium yang tinggi meningkatkan rangsangan pada saraf, memberikan tenaga segera, menguatkan memori, menstabilkan kandungan darah selepas bersalin, tinggi serat dan membantu mengubati gangguan usus dan sembelit, menguatkan rahim dan memudahkan bersalin serta baik untuk wanita bersalin dan hamil); Habbatussauda' (Bersifat antibakteria, membantu menstabilkan gula dalam tubuh, merangsang perkembangan otak, mencegah perkembangan sel-sel kanser dalam badan dan menigkatkan sistem imunisasi); Arabic Gum (Bersifat prebiotik. sumber serat yang baik bagi mengatasa masalah pencernaan atau sembelit, mengawal kandungan gula dalam darah, membantu mengawal berat badan dengan mengurangkan kadar kolestrol dan mengawal tekanan dara); Susu Kambing (Bersifat alkali, membantu penghadaman, meningkatkan imunisasi dalam badan, menambah daya tumpuan serta menguatkan tulang dan gigi)

Testimoni

Terbaik

Nurul M. (11/10/2017)

5/5

Menambahkan selera anak-anak

Mohd Z. (07/08/2017)

5/5

Very good

MAY M. (07/08/2017)

5/5

A COMPLETE NUTRITION FOR PRE AND POST NATAL. -A GOOD RESPOND FROM CUSTOMERS

Farmasi F. (06/08/2017)

5/5